Isotone-sportdrank-slush-recept
Recepten

Recept Isotone Slush: de ideale dorstlesser voor sporters

Geschreven door: U-Sport

Op zoek naar een verfrissend drankje dat niet alleen lekker is, maar je ook een energie boost geeft? Dan hebben wij een perfect zomers recept voor je! We hebben een lekker en eenvoudig recept samengesteld met de isotone sportdrank van U-Sport, zodat jij als sporter optimaal kunt genieten en het maximale uit je trainingen kunt halen. Deze isotone slush hydrateert en vult je koolhydraatvoorraden aan, zodat je vol energie door kunt sporten.

RECEPT: ISOTONE SLUSH

122 kcal | 30 gram koolhydraten

BENODIGDHEDEN VOOR ÉÉN PORTIE:

BEREIDING:

  1. Maak de basis: Meng 250 ml water met 1 scoop Isotonic Performance Hydrator in de blender. Laat het even mixen totdat het mengsel volledig glad is. Dit zorgt ervoor dat de smaak gelijkmatig verdeeld is en je een perfecte basis hebt voor de slush.
  2. Voeg ijs toe: Doe de ijsblokjes erbij en blend opnieuw totdat de ijsstukjes klein zijn en je een slushy structuur hebt.
  3. Extra koud maken: Vind je de slush nog niet koud of stevig genoeg? Zet het dan nog 15 minuten in de vriezer voor de perfecte textuur.

En voilà, jouw isotone slush is klaar! Geniet ervan tijdens je training of als heerlijke verkoeling na een intensieve sessie. Deze slush zorgt ervoor dat je goed gehydrateerd blijft en vult verloren elektrolyten en koolhydraten weer aan. Ideaal voor sporters die op zoek zijn naar een dorstlessende, energiegevende traktatie tijdens de zomermaanden!

Zie ook onze Instagram voor een video van dit heerlijke recept.